Loutkové divadlo Třemošná


Po roce jsme se opět vrátili na městské slavnosti ve Šlapanicích.

Vyjeli jsme tentokrát o den dříve, abychom se podívali i po zajímavostech jižní Moravy. Zakotvili jsme v chatkách v kempu Apollo v Lednici a šli jsme si prohlédnout lednický zámecký areál. Někteří navštívili zámecké interiéry, jiní si prohlédli skleník a vyrazili na výšlap k Minaretu a jiní pro změnu zvolili plavbu lodí po starém ramenu řeky Dyje. Večer jsme pak seděli v příjemné restauraci - dospělé se skvělým vínem, které jsme si pak jako suvenýr odvezli s sebou.

Ráno po snídani jsme vyrazili směrem do Šlapanic, kde jsme připravili scénu, loutky a kulisy a čekali jsme na až dorazí krojovaný průvod do městského parku. Po slavnostním úvodu jsme sehráli dětem pohádku Jak Honza vyzrál na princeznu a po krátké přestávce pohádku Adámek mezi broučky. Děti si pak prohlédly loutky. Celkem shlédlo představení cca 500 diváků.
Po 20. hodině jsme odjeli zpět do Plzně.

Tak jako vloni, tak i letos se nám ve Šlapanicích velice líbilo a věříme, že se i v příštím roce do Šlapanic opět podíváme.




Zájezdové představení Jak Honza vyzrál na princeznu a Adámek mezi broučky - Městské slavnosti ve Šlapanicích


© Loutkové divadlo Třemošná, DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, mobil: 608 855 141, loutkove@divadlotremosna.cz